Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vaječná tlačenka skvěle oživí každou oslavu. Je svěží a velmi chutná. Kupovaná se však nemůže rovnat té domácí, tak si pojďte společně s námi udělat tuto pochoutku.

Vaječná tlačenka

Ingredience:

  • 5 natvrdo uvařených vajec
  • 1 Moravanka 330g
  • 200 g majonézy
  • 1 želatina na vaječnou tlačenku
  • špetka soli a pepře
  • 200 g měkkého salámu

Postup:

  1. Nálev z Moravanky si dáme stranou. Vejce, měkký salámi zeleninu z Moravanky si nakrájíme na malé kostičky a smícháme s majonézou. Všechno dohromady pak dosolíme a opepříme.
  2. Želatinu si uvaříme dle návodu i s nálevem z moravanky. Počkáme až trochu vychladne, nalijeme k nakrájeným surovinám zamícháme.
  3. Vlijeme do srnčího hřbetu nebo jiné nádoby podle toho, jaký má mít vaječná tlačenka tvar. Dáme do lednice a necháme minimálně 3 hodiny ztuhnout. Nejlépe však přes noc do druhého dne.
  4. Podáváme nakrájenou tlačenku na plátky k čerstvému pečivu.

Dobrou chuť! smile

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.