Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Lahodné pohlazení

Připravit dokonalý cheesecake je samo o sobě tak trochu umění. O to víc je to náročnější, pokud chcete připravit tuto pochoutku zdravěji. Pak musíte vsadit zejména na kvalitní suroviny a vlastní trpělivost proto, aby byl výsledek dokonalý. Cheesecake je totiž lepší péct delší dobu a na nižší teplotu. Kombinace opatrného zacházení a poctivých surovin Vám zaručí naprosto dokonalý kulinářský zážitek. Takovouto slast si přece nemůžete nechat ujít. Zkuste si připravit tento recept na lahodný, lehký a skvělý cheesecake. zaručuji Vám, že si tento recept oblíbíte a celá Vaše rodina Vás bude za takovou lahůdku milovat!

Recept:

Ingredience:

Korpus:

  •  200 g Bebe sušenek
  •  cca 30 ml nízkotučného mléka

Na náplň:

  • 2 x 250 g nízkotučného tvarohu
  • 500 g bílého jogurtu
  • 2 celá vejce
  • 50 g třtinového cukru
  • 1 sáček vanilkového cukru
  • špetka soli

Bebe sušenky či jiné celozrnné sušenky velmi dobře rozdrťte na malé kousky, které vložte na dno dortové formy. Tuto suchou drť pokropte mlékem, aby vám z toho vznikla jednolitá kaše. Ne však tak, aby kousky v mléce plavaly. Spíše je spojily a vytvořily pevné těsto. Těsto můžete trošku vytlačit pomocí dlaně či lžíce i do boků formy.Toto těsto dejte na 10 min do předehřáté trouby na 180 stupňů upéct.

V míse smíchejte tvarohy, jogurt, vejce, cukry a špetku soli. Vše rozmixujte. Tuto směs nalijte na upečený korpus do dortové formy a dejte opět do trouby. Tentokrát již na delší dobu – cca 60 min, kdy stačí teplota 150 stupňů. Až se okraje budou pomalu odlepovat od formy, poznáte, že je hotovo. Po vytažení z trouby nechte cheesecake chvíli zchladit na vzduchu. Poté dejte cheesecake ztuhnout do lednice přibližně na 2 hodiny. A nakonec ho jen dozdobit ovocem  či ořechy a můžete podávat.

Související obrázek

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.